Anna

Olen Anna Hottinen, 37 vuotias eläintenkouluttaja ja innokas Akateemisen Ratsastustaiteen opiskelija. Työskentelen omassa yrityksessäni, Annan Oppia eläinten parissa. Lisäksi minulla on sosiaali- ja terveydenhuoltoalan koulutus ja aika ajoin käyn ylläpitämässä osaamistani. Eläinlajeista hevoset ovat ominta alaani, mutta olen kouluttanut myös koiria. Vaikka olenkin pesun ja räntäsateen kestävä hevosihminen, saa minua lähestyä muitakin eläinlajeja koskevien kysymysten kanssa!

Perheessämme on kaksi hevosta, koira ja ihmisjäseniä yhteensä neljä. Hevosistani olen kirjoittanut pienet kuvaukset erikseen, ne voit lukea täältä (Pantera ja Hoppu). Omat hevoseni ovat minulle ennen kaikkea ystäviäni, joille haluan tarjota pitkän, terveen ja hevosen näköisen elämän. Halua kohdata omat eläimeni siinä missä asiakkaidenkin eläinystävät kokonaisuutena, jossa on sekä fyysisiä että henkisiä ulottuvuuksia.

Tätä polkua kulkiessani olen opiskellut monien erinomaisten opettajien johdolla, kuluttanut koulunpenkkejä, matkustanut, harjoitellut, lukenut ja kaivanut tietoa välillä melkein kivienkin alta. Akateemista Ratsastustaidetta aloin opiskella vuosia sitten, ensihätään imuroin tietoa netistä ja sitten pääsin Sara Autelon oppilaaksi. Ensimmäisen kerran näin itse Mestari Bent Branderupin hänen ensimmäisellä Suomessa pitämällään kurssilla. Vuonna 2018 Bent otti vastaan Ground work ja Lounge work -testini, jonka suoritin Panteran kanssa.

Akateemisen Ratsatustaiteen ja eläintenkouluttaja opintojeni lisäksi olen osallistunut monille hevosten ja koirien kouluttamista, ratsastusta, tasapainoista istuntaa ja kehotietoisuutta käsitteleville kursseille. Seuraavaksi tavoitteeni on syventyä Akateemisen Ratsastustaiteen opintoihin vielä lisää ja tietysti tehdä töitä hevosten ja ehkä vähän koirienkin parissa!