Pantera

Pantera on vuonna 2002 syntynyt arabitamma. Minun omistukseeni hän tuli nelivuotiaana ja ratsastamattomana. Olemme kulkeneet pitkän tien oppien ja erehtyen, kuitenkin aina toisiamme kunnioittaen ja toisiimme luottaen. Panteralla on vahva tahto, mutta myös paljon lempeyttä, hän on hieman hitaasti syttyvä mutta kun hän jotain oppii hän sen aina osaa.

Luotettavuudessaan Pantera on omaa luokkaansa, hänelle voi uskoa kannettavaksi pienimmän lapsen tai pelokkaimman ratsastajan, vääryyttä ja kovia otteita hän ei kuitenkaan siedä ja sen hän ilmoittaa selkeästi. Suurin oppiläksyni Panteran kanssa on ehdottomasti ollut motivaation rakentaminen.

Pantera taiteilee niin maasta kuin selästä vaativatkin kuviot, kunhan kuski hallitsee oman vartalonsa tanssii Pantera kauniisti avot, sulut ja vastaväistöt, piruetitkin suoritetaan sievästi ja askellajeissa löytyy vaihteita enemmän kuin uskaltaa unelmoida. Hänellä voi myös ratsastaa kaulanarulla tai vaikka ilmankin, joka on hänen mielestään kaulanarua parempi vaihtoehto.