Inspiraatiokurssit

Kurssin idea on tarjota asiakkaalle reilu parituntinen tietopaketti, jonka avulla pääsee mukavasti alkuun omissa treeneissään tai voi syventää osaamistaan ja saada lisää tehoa ja selkeitä tavoitteita omaan harjoitteluunsa. Mukana on kerrallaan 2-4 oppilasta. Kurssit järjestetään Paraisilla, kyyti lähimmältä bussipysäkiltä ja takaisin on mahdollinen.

Ajankohta ja kesto

Helpoimmin pääsette mukaan keräämällä oman porukan ja varaamalla teille sopivan päivän Annalta. Yhden inspiraatiokurssin kesto on noin 2,5 tuntia. Teoriaosuus ja harjoitukset ilman hevosta kestävät noin 1,5 tuntia jonka jälkeen jokainen saa noin 30 minuuttia harjoitusaikaa hevosen kanssa. Ajankäytön painotukset vaihtelevat hieman kurssin aiheen mukaan.

Sisältö:

Hevosen maasta voimistelu

Sopii sinulle joka haluat:

Kuva:Seppo Toivari
  • oppia hevosen viereltä, maasta tehtäviä harjoituksia hevosen notkeuden, tasapainon ja ratsastusominaisuuksien parantamiseksi.
  • syventää tietoasi hevosen biomekaniikasta ja siitä miten yksittäiset harjoitukset vaikuttavat hevosen liikkeeseen.
  • kokea miltä tuntuu työskennellä keveän ja notkean hevosen kanssa, jolloin sinulla on selkeä päämäärä, jota kohti työskennellä jatkossa.  

Aloitamme inspiraatiokurssin teorialla ja harjoituksilla ilman hevosta.  Olemme tallissa sisällä ja tarjolla on kahvia ja teetä halukkaille. Teorian jälkeen siirrymme harjoittelemaan hevosten kanssa ulos. Käymme läpi tekniikkaa ja hyviä harjoituksia käytännössä. Lopuksi jokainen pääsee harjoittelemaan hevosen kanssa.   

Liinatyöskentely

Kuva:Seppo Toivari

Sopii sinulle joka haluat:

  • oppia lisää siitä mitä kaikkea liinassa työskentely voi olla.
  • syventää tietojasi liinatyöskentelystä käytännössä ja teoriassa.
  • kokea millaista liinassa työskentely on siihen koulutetun hevosen kanssa.

Aloitamme inspiraatiokurssin teorialla ja harjoituksilla ilman hevosta. Olemme tallissa sisällä ja tarjolla on kahvia ja teetä halukkaille. Teorian jälkeen siirrymme harjoittelemaan hevosten kanssa ulos. Käymme läpi tekniikkaa ja hyviä harjoituksia käytännössä. Lopuksi jokainen pääsee työstämään hevosta liinasa.   

Positiivisen vahvisteen käyttö hevosen kouluttamisessa

Kuva: Milla Silvander

Sopii sinulle joka haluat:

  • aloittaa naksutinkoulutuksen tai syventää tietoa tästä koulutustavasta.
  • haluat oppia ja parantaa omaa tekniikkaa käytännössä palkkaamisen ja ajoituksen suhteen.
  • päästä kokeilemaan naksuttelua helppojen tai jo hieman haastavampien tehtävien parissa.

Aloitamme inspiraatiokurssin teorialla ja harjoituksilla ilman hevosta.  Olemme tallissa sisällä ja tarjolla on kahvia ja teetä halukkaille. Teorian jälkeen siirrymme ulos harjoittelemaan. Käymme läpi tekniikkaa ja hyviä harjoituksia käytännössä. Lopuksi jokainen pääsee itse kouluttamaan hevosta käyttäen positiivista vahvistetta.   

Hinta ja maksun suorittaminen

Inspiraatiokurssin hinta on 45€/oppilas . Maksutapoina toimivat käteinen ja lasku. Varauksen voi suorittaa sähköpostitse annanoppia@gmail.com tai puhelimitse 0401579907.

Peruutukset ja oikeus muutoksiin

Järjestäjällä on oikeus perua inspiraatiokurssi liian vähäisen osallistujamäärän vuoksi. Sääolosuhteiden ollessa ylivoimaiset kurssi voidaan perua tai siirtää. Näissä tapauksissa kurssin varanneisiin henkilöihin ollaan yhteydessä henkilökohtaisesti.  

Asiakkaan peruessa osallistumisensa, velotetaan kurssin hinnasta 20 %, mikäli peruutus tapahtuu viitenä kurssia edeltävän päivän aikana. Samana päivänä perutusta osallistumisesta tai kurssille saapumatta jättämisestä peritään täysi osallistumismaksu. Sairaustapauksissa kurssi hyvitetään ainoastaan asiakkaan esittäessä lääkärintodistuksen.