Hinnasto

Opetusta asiakkaan luona:

Valmennus- ja koulutusaika 45/€ tunti.*

Ongelmatilanteissa ensikäynti 75€+ polttoainekulu, sisältää alkuhaastattelun, noin puolentoista tunnin käynnin sekä kirjalliset ohjeet jatkoa varten.*

Tarjolla myös kurssimuotoisia kokonaisuuksia sekä luentoja, jotka hinnoitellaan kokonaisuuden, keston ja sisällön mukaan. Kysy tarjousta.*

*Tarvittaessa käynteihin asiakkan luona lisätään polttoainekulu.

Etävalmennukset 15€/ 30 minuuttia ja 22€/ 45 minuuttia.

Opetusta Annan hevosilla Paraisilla:

Valmennukset Annan luona sisältävät varsinaisen ratsastusajan lisäksi hevosen varustaminen, sekä mahdollisuuden kysymyksiin ja keskusteluun valmennuksen jälkeen. Aikaa kannattaa siis varata noin 30 minuuttia valmennukseen kuluvan ajan lisäksi. Valmennukset ovat aina yksityisopetusta.

Ratsastus tai maastatyöskentely valmennus 30 min / 30€.

Inspiraatiokurssi tallilla Annan hevosilla, kesto 2,5 tuntia sisältäen teoriaa ja käytäntöä. Aiheina positiivisen vahvisteen käyttö hevosen koulutuksessa ja hevosen voimistelu maastakäsin. Osallistujamäärä 2-4 henkilöä 45€/henkilö.

Kysy myös mahdollisuutta päästä harjoittelemaan intensiivisemmin päiväksi tai pariksi, meillä mahdollisuus vaatimattomaan, mutta lämminhenkiseen majoitukseen.

Tarkemmat tiedustelut hinnoista ja valmennusten varaukset puhelimitse 0401579907, sähköpostilla annanoppia@gmail.com tai Facebookin Messengerin kautta! Kaikki ilmoitetut hinnat sisältävät arvonlisäveron 24%.